Hoe verloopt een dagje circuitfun met uw moto bij ons?

We starten de dag met de inschrijvingen vanaf 7u45 met verse koffie en verse koffiekoeken, die gratis ter beschikking zijn.

Na afgifte van uw "afstand van verhaal" (te downloaden op onze site onder 'documenten') ontvangt u uw nummer, timing,transponder en allerhande verdere info. 

Wij vragen om timing en afstand van verhaal af te printen en vooraf ingevuld mee te brengen, dit om de inschrijvingen vlotter te laten verlopen.

Alvorens u het circuit opkan, bent u verplicht om met uw motor langs de technische controle te passeren.

Om 8u30 is er de verplichte algemene briefing waar oa de gebruikte vlaggen en andere veiligheidsinstructies worden meegedeeld. Aansluitend is er nog een briefing voor beginners.

Vanaf 9u wordt het startshot gegeven voor de eerste sessie van een dagje vrij rijden! Afhankelijk van het circuit is er een pauze voorzien tussen 12u en 14u, waar de innerlijke mens kan worden versterkt! Er wordt op onze vraag door het circuit altijd catering ( betalend) voorzien over de middag! Natuurlijk is het meenemen van eigen maaltijd toegestaan.

In de middagpauze worden alle groepen herverdeeld volgens de gereden rondetijden. Iedereen is dan verplicht om zich opnieuw aan te melden om hun nieuwe inschrijvingssticker te ontvangen.

Na de middag worden de sessies hervat. Het einde van de sessies is voorzien tussen 17.00-18.00 (afhankelijk van het circuit)

Rijtijd?

Bij Circuitfun zorgen we altijd voor de maximale rijtijd mogelijk! Natuurlijk moeten we ons altijd houden aan de reglementering van het circuit. Vandaar kan de aangeboden rijtijd verschillen van circuit tot circuit.

METTET: 8 sessies van 15 minuten

CROIX-EN-TERNOIS: 8 sessies van 15 minuten

CLASTRES: 7 sessies van 15 minuten

FOLEMBRAY: 8 sessies van 15 minuten

Ook voorzien wij altijd dat er op onze dagen een bandenservice aanwezig is , en bij eventuele schade aan de motor er zoveel mogelijk beschikbare onderdelen te verkrijgen zijn.

Bij verdere vragen over vb afstelling van de motor, vering, enz.... zijn er altijd mensen aanwezig met vakkkennis. Aarzel dus niet om ons aan te spreken, u zal ons altijd herkennen aan onze teamkledij!

Gans de dag zijn professionele fotografen aanwezig die actiefoto's op en naast het circuit nemen. Deze foto's komen zo spoedig mogelijk na onze circuitdag op onze facebookpagina.

Gans de dag zijn onze instructeurs GRATIS ter beschikking om tips te geven inzake rijlijnen, zithouding, kijktechniek.... Tevens geven zij video-feedback indien gewenst, al onze instructeurs hebben een action cam op hun moto waardoor ze jullie kunnen filmen tijdens de sessie en direct na de sessie samen overlopen om indien nodig bij te sturen!

Welke groep kiezen?

Beginners: motorrijders met geen of héél weinig circuitervaring waar jullie je gaan toeleggen op de beginstappen voor het veilig en correct remmen en nemen van bochten

Rookies: de rijder die al kennis heeft van rijlijnen en rempunten. Onder (vrijwillige!) begeleiding wordt hier meer gefocust op het verfijnen van de technieken.

Gevorderden: de reeds ervaren circuitrijders

Experts: dit zijn de raketten devil

 

Lees zeker onze algemene voorwaarden