FAQ

Waarom kan ik geen tickets bestellen?

Om tickets voor een evenement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn, uiteraard moeten er ook nog tickets beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de boodschap!

Ik ben een professionele klant en heb een factuur nodig, kan dat ?

Dat kan zeker, als je jouw BTW nummer meegeeft tijdens het bestellen kan je makkelijk via jouw Account pagina -> Bestellingen een factuur aanvragen.

Zijn gopro’s toegestaan?

Ja, gopro’s zijn toegestaan mits ze goed en veilig vasthangen. Het is enkel verboden ze op de tank en op jouw lichaam/helm te plaatsen. Opgelet op het circuit de Magny-cours zijn camera’s op de motor volledig verboden!

Is het mogelijk om 1 motor te delen onder 2 piloten?

Dit is mogelijk indien de 2 piloten in verschillende groepen rijden. Je moet dan de nummers van beide piloot op de motor kleven, maar enkel de transpondersticker van de piloot die aan het rijden is mag aan de motor kleven. De transpondersticker moet je dus iedere sessie verwisselen of je kleeft hem elk op je helm.

Is het mogelijk om meerdere motorfietsen per persoon te gebruiken?

Dit is mogelijk indien alle motorfietsen goedgekeurd zijn door de technische keuring. Verwissel dan je nummer-en transpondersticker naar de motor waarmee je de sessie wilt rijden.

Hoe tickets doorverkopen/overkopen?

Indien je je ticket wilt doorverkopen moet die persoon in dezelfde groep rijden als jezelf. Stuur dan een e-mail naar info@circuitfun.eu met daarin jullie namen, e-mailadressen en de groep. Is er plaats in een andere groep, kan dit aangepast worden

Wanneer/waar komen de foto’s online?

De actiefoto’s van de events plaatsen we op onze facebookpagina. 1 à 2 dagen na het evenement komt een preview online en dan duurt het nog maximum 1 week voordat de volledige album klaar is om online te plaatsen. Iindien er meerdere events kort op elkaar volgen dan is het mogelijk dat de volledige album later online komt.

Welke uitrusting is verplicht voor de piloten van de moto's op het circuit?

Iedere piloot moet uitgerust zijn met een integrale helm, hoge motorlaarzen, lederen motorhandschoenen, 1-delig motorpak of 2-delig aan elkaar geritst en een rug beschermer. Bij de beginners kunnen goretex kledij en lage laarzen ook, maar we raden dit af!

Welke uitrusting is verplicht voor de piloten/passagiers van de auto’s op het circuit?

Iedere piloot en passagier moet uitgerust zijn met een helm die goed sluit.

Hoe lang is een waardebon geldig?

Tenzij anders vermeld heeft een Circuitfun waardebon geen einddatum.

VZW Circuitfun

www.circuitfun.be
info@circuitfun.be
+32493364111

Rollegembosstraat 1
8880 Ledegem (BE)

BTW BE0746.366.993

website by odileon.be