Nieuwe Website

door | nov 28, 2021 | 0 Reacties

Welkom op de nieuwe website van Circuitfun ! De website is momenteel nog volop in opbouw maar wilden jullie alvast niet laten wachten om de eerste events van seizoen 2022 te boeken !

De website wordt volledig vanaf nul heropgebouwd om jullie in de toekomst een zo goed mogelijke service te bieden, dat heeft ook als gevolg dat jullie een nieuw account zullen moeten maken.

Alle bestaande waardebonnen zullen uiteraard geldig blijven, mensen met openstaande bonnen krijgen een mail met hun nieuwe code. Nieuwe waardebonnen aankopen zal de komende weken weer ondersteund worden. Bij problemen of vragen , aarzel niet om ons te contacteren ! Klanten met openstaande waardebonnen die geen email ontvangen hebben , geen paniek , stuur ons een mailtje via het contactformulier met jouw naam / naam van de begunstigde en wij zoeken uw bon op.

Hou onze website zeker in de gaten, we zullen de komende weken en maanden op tijd en stond nieuwe features doorvoeren en zaken aanpassen. We houden je nog even in spanning :-)..

Het Circuitfun Team

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.