Hoe verloopt een dagje circuitfun met uw wagen bij ons?

's Morgens wordt u verwelkomd bij de inschrijving vanaf 8u met verse koffie en koffiekoeken(Niet op Mettet). Na het afwerken van de formaliteiten (documenten thuis afdrukken en reeds invullen laat de inschrijving vlotter verlopen!!!) krijgt u uw startnummer en wordt u het tijdstip van de briefing meegedeeld.

Gedurende een korte briefing leggen we u de veiligheidsvoorschriften uit. Tevens wordt nogmaals benadrukt dat het géén racewedstrijd is en het de bedoeling is dat iedereen zich amuseert op een veilige, verantwoorde manier! Ongepast gedrag wordt niet getolereerd en na een éénmalige verwittiging zullen er de gepaste sancties worden genomen! Er wordt gewerkt met een open pitlane, 7 uur rijtijd, echte CIRCUITFUN!!!

Een helm dragen is verplicht! Tevens vragen wij een sleepoog te bevestigen aan de achterkant van de wagen (da's altijd voorzien ervoor!), zo kunnen we de wagen rap terug verwijderen bij een uitstap naar de grindbak...

Een gekwalificeerd fotograaf is aanwezig om jullie moment van glorie vast te leggen! Deze foto's worden asap op onze facebook-pagina geplaatst.

CLASTRES:

's Middags kan u genieten van een lekkere verse CIRCUITFUN-BURGER (Een verse pure rundsburger, in een krokant broodje, belegd met sla, tomaat en rode ui, afgewerkt met een specifieke saus), inbegrepen in de prijs!!! 

METTET:

geen middagmaal inbegrepen. Je kan terecht voor catering in het restaurant op het circuit.

 

In de namiddag hebt u reeds de ervaring mee, opgedaan in 3 uur open pitlane en kan u zich in de resterende 4 uur (jawel, 4 uur!!!!) nog uitleven, om dan met een smile van oor tot oor nog wat na te keuvelen bij de CIRCUITFUN-CREW.

's Avonds keert iedereen met een voldaan gevoel richting huiswaarts, reikhalzend uitkijkend naar de volgende CIRCUITFUN-DAG.

2de piloten op DEZELFDE wagen kunnen meegenieten voor de luttele bijdrage van 50 euro! Passagiers betalen niks, om in de CircuitFUN-sfeer te blijven! 2e piloten en passagiers moeten ter plaatse inschrijven.