Nieuwsbrief februari 2024

De uitdagende winterperiode loopt ten einde! Tijdens deze koude maanden heeft iedereen de gelegenheid gehad om aan zijn motor te werken en de fysieke conditie wat bij te schaven, allemaal in voorbereiding op een geweldig 2024. Het moment waarop we weer vol gas kunnen geven, nadert met rasse schreden! 🌦️🏍️ Blijf nog heel even geduldig, we zijn bijna klaar om weer het asfalt op te gaan!

LAATSTE DAGEN
Ontdek nu ons onweerstaanbare cadeau!

Profiteer tot 5 februari van een verleidelijke 10% korting op alle boekingen voor de circuits Croix-en-Ternois, Folembray, Clastres en Ecuyers. De promotieprijs straalt al op onze website; simpelweg boeken VOOR 5 februari is voldoende.
Mis deze buitengewone kans niet en zet de eerste stap naar een opwindende ervaring!

WEINIG TOT GEEN ERVARING OP CIRCUIT?

Dan moet je zéker inschrijven bij de beginnersgroep van CIRCUITFUN!

Bij onze events staat veiligheid en plezier voorop, vooral voor degenen die aan hun circuitavontuur beginnen. Voor onze beginners hebben we een speciale aanpak om hen een vlotte start te geven op het circuit.

In de allereerste sessie nemen onze ervaren instructeurs het voortouw. Per groep van maximaal 6 beginners rijdt een instructeur voor, waardoor jullie de kans krijgen om het circuit op een veilige en begeleide manier te verkennen.

In de tweede sessie gaan onze instructeurs nog een stapje verder. Ze rijden niet alleen de eerste twee rondjes voor, maar tijdens de rest van de sessie mengen ze zich tussen de beginners. Op die manier kunnen ze nauwlettend volgen en direct ingrijpen waar nodig.

Tussen de sessies door voorzien onze instructeurs een debriefing om te bespreken wat ze hebben waargenomen en om eventuele vragen te beantwoorden. De hele dag door staan ze bovendien paraat om jullie te begeleiden en te ondersteunen.

We streven ernaar om de start van jullie motoravontuur soepel en veilig te laten verlopen. Bij ons staat de passie voor het motorrijden centraal, en we kijken ernaar uit om samen met jullie onvergetelijke CIRCUITFUN te beleven!

🏁 Ontdek de ultieme sensatie van snelheid op zaterdag 2 maart 2024 tijdens onze adembenemende circuitdag voor wagens! 🚗💨

Dompel jezelf onder in de opwinding van een open pitlane van 7 uur, waar jij en je wagen de vrijheid hebben om de grenzen van snelheid op te zoeken. Maar dat is niet alles! Bij aankomst ‘s morgens word je hartelijk verwelkomd met de heerlijke aroma’s van verse koffie en overheerlijke koffiekoeken, zodat je de dag energiek kunt beginnen.

Tijdens de middagpauze wacht er een smaakvolle verrassing op je – een sappige verse rundsburger om je brandstofniveau op peil te houden voor de volgende adrenalinekick op het circuit.

Veiligheid staat bij ons voorop! Er zijn ervaren baancommissarissen aanwezig om ervoor te zorgen dat elke deelnemer in optimale omstandigheden kan genieten van de rit. Bij dit evenement draait alles om respect: respect voor elkaar en respect voor elkaars wagens. Samen creëren we een sfeer waarin iedere autoliefhebber zich thuis voelt.

Maar dat is nog niet alles – om deze onvergetelijke dag vast te leggen, hebben we een professionele fotograaf ter plaatse. Laat jezelf vastleggen terwijl je de bochten bedwingt en geniet nog lang na van de geweldige herinneringen die je hebt opgedaan op het circuit.

Mis dit sensationele event niet en schrijf je snel in voor een dag vol snelheid, camaraderie en onvergetelijke momenten op het circuit! 🏎️🔥

SLECHTS 35 WAGENS WORDEN TOEGELATEN

Comments are closed

  VZW Circuitfun

  www.circuitfun.be
  info@circuitfun.be
  +32493364111

  Rollegembosstraat 1
  8880 Ledegem (BE)

  BTW BE0746.366.993

  website by odileon.be